برای ساخت آبشخور در مناطق تندوره و زرین کوه در استان خراسان رضوی دو مخزن آب پنج هزار لیتری به ارزش 20 میلیون تومان توسط مجتمع پلاستیک طبرستان اهدا گردید و سه هزار متر لوله بهمره اتصالات به ارزش 24 میلیون تومان با کمکهای مردمی در قالب پروژه خشکسالی 1400 هزینه گردید.
پارک ملی تندوره در 30 کیلومتری جنوب غربی شهرستان درگز قرار گرفته است مساحت پارک ملی 35540 هکتار می باشد.
ازنظرپوشش گیاهی درمنطقه انواع گیاهان علفی، بوته ای، درختی و درختچه ای قابل مشاهده است که گونه های غالب آن ارس، گون، زرشک، کرکو، باریجه، انجیر، گردو، درمنه، گوجه وحشی، آلبالوی وحشی، شیرخشت، چوبک، بومادران، سریش، آویشن و بارهنگ می باشد.
حیات وحش منطقه قوچ و میش، کل وبز، پلنگ، گراز، گربه پالاس، گربه جنگلی، گرگ، روباه، شغال، تشی و پرندگان آن کبک، تیهو، کوکر، سار، زردپره، سهره، بلدرچین، لیل، چکاوک، قمری،کورکور، دلیجه، سارگپه، کرکس، هما، قرقی ، عقاب می باشد.
منطقه حفاظت شده زرین کوه با وسعت ۳۲,۸۵۲ هکتار در حوزه استحفاظی شهرستان درگز و در فاصله ۲ کیلومتری این شهر در استان خراسان رضوی واقع شده است.
این منطقه دارای دو نوع پوشش گیاهی می باشد. تیپ اول پوشش در ارتفاعات که متعلق به سیمای استپی سرد شمال خراسان و شامل گیاهانی چون درمنه، تنگرس و انجیر می باشد.تیپ دوم تیپ پوشش داخل دره ها که شامل گیاهان شورپسند نظیر گز، خارشتر و اسپند می باشد.همچنین در ارتفاعات منطقه درختچه هایی نظیر قیچ و تک درختان ارس نیز دیده می شود.
منطقه حفاظت شده زرین کوه محل گدار حیوانات مابین ایران و ترکمنستان می باشد.
پستانداران: پلنگ، گرگ، کفتار، روباه، شغال، قوچ و میش، گراز، کل و بز
پرندگان: سارگپه، قرقی، پیغو، کرکس، عقاب، دلیجه، کبک، تیهو، سار، زاغی، کبوتر چاهی و قمری معمولی
دو عدد تانکر تحویلی در دو نقطه ی استراتژیک پارک بشرح ذیل نصب شده است : الف ؛ تانکر یک : در محل بندک پایین نصب و آب شکراب ابتدا وارد تانکر شده و از آن تقسیم و یک بخش وارد آبشخور بندک پایین و بخش دیگر نیز به پایین دست منتقل می شودب ؛ تانکر دو : در محل دو زوی قره لوکه نصب و آب تقسیم شده از تانکر بندک پایین از طریق لوله گذاری صورت گرفته به تانکر مزبور منتقل و از آن وارد آبشخور تازه احداث شده می شود .
لوله های تحویلی نیز از بندک پایین تا دو زوی قره لوکه نصب و در این راستا عملیات حفاری به طول سه و نیم کیلومتر و به عمق ۴۰ تا ۵۰ سانتی متر توسط یکدستگاه بیل مکانیکی انجام و با استفاده از اتصالات مربوطه نصب و لوله گذاری انجام شده است و در ادامه با استفاده از یک لایه ده سانتی متری خاک نرم پوشیده و بقیه با خاک خارج شده پر شده است . در طول مسیر لوله دو آبشخور موسوم به آبشخور حیدر و آبشخور دو زوی قره لوکه احداث و آب شکراب در آن جاری و در حال حاضر در دسترس و مورد استفاده حیات وحش می باشد .