اندیمشک- رئیس اداره محیط زیست اندیمشک با اشاره به ارسال یک هزار و ۵۰۰ کیلوگرم علوفه به منطقه چل پای اندیمشک از سوی خیران گفت: احیای نذر طبیعت برای یاری محیط زیست این شهرستان انجام میشود.
سعید عیدی گماری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در فرهنگهای باستانی جانداران هر کدام جایگاه و نماد خاصی در نزد انسانها دارند و احترام به طبیعت و جانداران از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: بسیاری از افراد دین ایران باستان زردشت را اولین دینی میدانند که پاسدار محیط زیست بوده و برای پاکی آب و آتش زبان زد مردمان در عصر خود بوده است.
رئیس اداره محیط زیست اندیمشک گفت: بهمنگاه یکی از آئینهای ایرانیان باستان در حوزه مراقبت از محیط زیست بوده و در این امر روز طبیعت در جشن نوروز باستانی بیانگر سلامت محیط زیست است.
اهدای ۲ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم علوفه
وی افزود: با تدبر در قرآن کریم جایگاه طبیعت در دین مبین اسلام را در نامگذاری سورههایی با نام رعد، نحل، نور، عنکبوت، نجم، بقره، شمس، حدید، لیل، قمر بیانگر این اهمیت و اهتمام حراست از محیط زیست بهعنوان برهانی بدیهی نام برد.
عیدی گماری گفت: خشکسالی پدید آمده امروز طبیعت و محیط زیست نیازمند توجهی بیش از گذشته دارد که در این زمینه احیای نذر محیط زیست از قبیل ساخت آبشخور، تأمین علوفه و خدمات درمانی مورد نیاز میتواند گامی مؤثر برای حراست از محیط زیست باشد.
رئیس اداره محیط زیست اندیمشک تصریح کرد: در دو مرحله توسط خیران ۸۰۰ کیلوگرم علوفه به منطقه حفاظت شده چهل پا اندیمشک برای تأمین نیاز کل و بزهای کوهی اهدا شد.
وی افزود: امروز نیز در راستای توجه به تعالیم دینی و فرهنگ ایرانی یک هزار و ۵۰۰ کیلوگرم علوفه برای تأمین نیاز کل و بزهای منطقه چل پا با توجه به خشکسالی موجود از سوی خیران اندیمشکی اهدا شد.
عیدی گماری گفت: با توجه به شرایط جوی و خشکسالی اخیر هیچگونه رستنی در حال حاضر برای استفاده کل و بزها در منطقه حفاظت شده در عمل وجود نخواهد داشت و این امر توجه بیشتر را برای حراست از این گونه تحت حفاظت بیان میکند.
رئیس اداره محیط زیست اندیمشک عنوان کرد: تاکنون در سه مرحله و در مجموع دو هزار و ۳۰۰ کیلوگرم علوفه برای تأمین نیاز کل و بزها در منطقه حفاظت شده چل پا از سوی خیران تأمین و اهدا شده است.
دیدگاه